Opplev et knippe håndplukkede restauranter og barer på Frogner
Restauranter på Frogner
Brasserie Ouest
Brasserie Ouest ligger i hjertet av Frogner, og er en moderne brasserie og vinbar inspirert av den store parisiske brasseriekulturen. Med lokale råvarer og franske teknikker sender kokken Mathias Bernwieser ut klassiske brasserieretter med moderne twist som velsmakende profiteroles med kremost og lakserogn, bifftartar og frityrstekte froskelår med hvitløksdip.
Restauranter på Frogner
Brasserie Coucou
Med en avslappet og elegant atmosfære serverer dette livlige franske brasseriet en rekke klassiske favoritter fra entrecôte med café de Paris-smør til Moules-frites. Du kan også bestille østers fra en egen vogn som passer perfekt å nyte sammen med et glass champagne.
Restauranter på Frogner
Restaurant Bono
Denne familiedrevne nabolagsrestauranten og delikatessen serverer tradisjonell italiensk mat i autentiske omgivelser med rutete røde duker. Forvent uformelle retter og pastaer i trattoria-stil som villsvintagliatelle-ragouten og piggsopp-ravioli.
Restauranter på Frogner
Kolonihagen Frogner
Anført av kokken Jørgen Ravneberg er Kolonihagen en sjarmerende gårdsrestaurant som serverer moderne nye nordiske retter med konserveringsfrie økologiske og bærekraftige ingredienser. På menyen kan du forvente små delingsretter som snøkrabbe med porcini og sitronsmør eller tartar-vaffel med shroom shoyu og bottarga - som alle kan nytes med et glass eller to fra den omfattende vinlisten.
Barer Frogner
F6 Cocktailbar
Et lokalt samlingssted for lokalbefolkningen etter jobb eller før en natt på byen, F6 er en intim og livlig bar som serverer en meny med klassiske og moderne cocktailer fra negronis og Moskva-mules til Frogner Grogg, laget med gin, sloe gin, pasjonsfrukt og ingefær.
Barer Frogner
BA3
En lokal hotspot, BA3 er stedet å gå for cocktailer og god stemning. På menyen er et bredt utvalg av drinker fra signaturcocktailer til vin, brennevin og mocktails. Vi foreslår å starte med The Explorer - laget med whisky, ingefær, appelsin og sitron - etterfulgt av en matbit fra den lille menyen, som inkluderer deling av retter som atlantisk kveite sashimi, servert med ponzu saus og dill olje, og gyoza servert med quinoa, shiitake og manchegosaus.