Kulinariske opplevelser i sentrum 8

Kulinariske opplevelser på Frogner

Opplev et knippe håndplukkede restauranter og barer på Frogner

Kulinariske opplevelser på FrognerKulinariske opplevelser på Frogner 1Kulinariske opplevelser på Frogner

Restauranter på Frogner

Brasserie Ouest

Brasserie Ouest ligger i hjertet av Frogner, og er en moderne brasserie og vinbar inspirert av den store parisiske brasseriekulturen. Med lokale råvarer og franske teknikker sender kokken Mathias Bernwieser ut klassiske brasserieretter med moderne twist som velsmakende profiteroles med kremost og lakserogn, bifftartar og frityrstekte froskelår med hvitløksdip.

Book bord
Kulinariske opplevelser på Frogner 2Kulinariske opplevelser på Frogner 3Kulinariske opplevelser på Frogner 2

Restauranter på Frogner

Brasserie Coucou

Med en avslappet og elegant atmosfære serverer dette livlige franske brasseriet en rekke klassiske favoritter fra entrecôte med café de Paris-smør til Moules-frites. Du kan også bestille østers fra en egen vogn som passer perfekt å nyte sammen med et glass champagne.

Book bord
Kulinariske opplevelser på Frogner 4Kulinariske opplevelser på Frogner 5Kulinariske opplevelser på Frogner 4

Restauranter på Frogner

Restaurant Bono

Denne familiedrevne nabolagsrestauranten og delikatessen serverer tradisjonell italiensk mat i autentiske omgivelser med rutete røde duker. Forvent uformelle retter og pastaer i trattoria-stil som villsvintagliatelle-ragouten og piggsopp-ravioli.

Book bord
Kulinariske opplevelser på Frogner 6Kulinariske opplevelser på Frogner 7Kulinariske opplevelser på Frogner 6

Restauranter på Frogner

Kolonihagen Frogner

Anført av kokken Jørgen Ravneberg er Kolonihagen en sjarmerende gårdsrestaurant som serverer moderne nye nordiske retter med konserveringsfrie økologiske og bærekraftige ingredienser. På menyen kan du forvente små delingsretter som snøkrabbe med porcini og sitronsmør eller tartar-vaffel med shroom shoyu og bottarga - som alle kan nytes med et glass eller to fra den omfattende vinlisten.

Book bord
Kulinariske opplevelser på Frogner 9Kulinariske opplevelser på Frogner 10Kulinariske opplevelser på Frogner 9

Barer Frogner

F6 Cocktailbar

Et lokalt samlingssted for lokalbefolkningen etter jobb eller før en natt på byen, F6 er en intim og livlig bar som serverer en meny med klassiske og moderne cocktailer fra negronis og Moskva-mules til Frogner Grogg, laget med gin, sloe gin, pasjonsfrukt og ingefær.

Book bord
Kulinariske opplevelser på Frogner 11Kulinariske opplevelser på Frogner 12Kulinariske opplevelser på Frogner 11

Barer Frogner

BA3

En lokal hotspot, BA3 er stedet å gå for cocktailer og god stemning. På menyen er et bredt utvalg av drinker fra signaturcocktailer til vin, brennevin og mocktails. Vi foreslår å starte med The Explorer - laget med whisky, ingefær, appelsin og sitron - etterfulgt av en matbit fra den lille menyen, som inkluderer deling av retter som atlantisk kveite sashimi, servert med ponzu saus og dill olje, og gyoza servert med quinoa, shiitake og manchegosaus.

Book bord

Oppdag våre opplevelser på Frogner

Les mer