Om oss

Om oss

Hvem vi er

A-One ble startet i 2021 av Marianne Wollan og Eric Horne. Vår kjernevirksomhet er korttidsutleie av unike og eksklusive boliger i Oslo med et skreddersydd servicetilbud. Gjennom våre erfaringer og reiser har vi samlet inspirasjon fra hele verden for å skape det perfekte oppholdet for deg og dine kjære.

Skreddersydd service, eksepsjonell arkitektur, unike nabolag, håndplukkede,- møbler og kunstverk er noe av det våre gjester kan forvente. For oss handler det om å skape minneverdige opplevelser og øyeblikk for våre gjester som varer livet ut. Velkommen til A-One.

Om oss 3

Daglig Leder

Eric Horne

Eric er daglig leder i A-One, og ansvarlig for den daglige driften av selskapet. Han har bred erfaring fra hotellbransjen hvor han blant annet jobbet fem år for prestisjehotellet THE THIEF. Han har en mastergrad i hotelledelse fra Swiss hotel Management School og bachelorgrad i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, Oslo.

Om oss 4

Chief Well Officer

Marianne Wollan

Marianne er Chief Well Officer i A-One. Hennes hovedansvar er produkt-, - og konseptutvikling. Hun har jobbet på tvers av et bredt spekter i forskjellige bransjer i løpet av sin karriere innenfor detaljhandel, eiendom og konsulent. De siste seksten årene bygget og grunnla hun selskapet Evolve, som var den første aktøren innen co-working i Norge. Marianne er utdannet Sivilmarkedsfører i fra Handelshøyskolen BI og en Executive MBA i fra Norges Handelshøyskole i Bergen. I tillegg har hun en Bachelorgrad i Statsvitenskap i fra Universitetet i Oslo.