Opplevelser på Frogner 12

Opplevelser på Frogner

Opplevelser på Frogner 11

Opplevelser

Vigelandsparken

På innsiden Frognerparken finner du Vigelandsparken. Det er en skulpturpark med en permanent samling på over 200 skulpturer skapt av Gustav Vigeland mellom 1924 og 1943. En av Norges største attraksjoner, med mer enn en million årlige besøkende. Åpen 24 timer i døgnet med fri entrè. Nyt de vakre skulpturene, ta en joggetur eller inviter til piknik.

Opplevelser på Frogner 10

Opplevelser

Vestkanttorvet

Åpent hver lørdag mellom 9.00 og 17.00 fra mars til desember. Vestkanttorvet er Oslos eldste permanente marked hvor du kan finne alt og alt fra antikviteter til brukte klær kombinert med et myldrende liv. Det finnes også mulighet for å kjøpe bakverk, kaffe og leskedrikker.

Opplevelser på Frogner 9

Opplevelser

Vestkantbadet

Et av Oslos eldste offentlige bad fra 1932, Vestkantbadet er nå restaurert og har gjenoppstått som et nytt velværeområde, bestående av originalt svømmebasseng, badstuer, treningsrom og 18 behandlingsrom. Vestkantbadet er en del av Sommerro, Oslos nyeste hotell, plassert inne i det tidligere hovedkvarteret til Oslo Lysverker – byens elektroselskap. På innsiden av hotellet finnes også en rekke livlige restauranter og barer, inkludert en restaurant på taket med basseng, åpen året rundt.

Opplevelser på Frogner 8

Opplevelser

Nasjonalbiblioteket

I en storslått bygning fra 1914, med to permanente og to midlertidige utstillinger, samt museumsbutikk og kafé, samler og bevarer Nasjonalbiblioteket alt utgitt i norsk offentlighet som manus, bøker, filmer, musikk, TV, radio klipp og plakater. Det er også et regelmessig utvalg av utstillinger, konserter, foredrag, opplesninger og guidede turer.

Oppdag kulinariske opplevelser på Frogner

Les mer