Villa Solskinn 26

Nabolag i Oslo

Opplevelser i Bjørvika

Bjørvika

Utforsk dette nabolaget

Ambisiøs utvikling de seneste årene har brakt byen tilbake til sin opprinnelse. Oslobukta er nå en plass hvor byen møter naturen, hvor fremtid møter fortid og hvor mangfold, mennesker og opplevelser får stedet til å føles levende. Om du er interessert i arkitektur, kultur, shopping og gastronomi så er Bjørvika en skattkiste som venter på å bli oppdaget.

Les mer
Nabolag i Oslo 2

Frogner

Utforsk dette nabolaget

På vestkanten av Oslo finner du Frogner. Det er et elegant treomkranset nabolag som er mest kjent for sin vakre 1800-tallsarkitektur, bijoux-butikker, restauranter, kafeer, gallerier og museer. I spissen er Vigeland Museet, hvor en av Norges største kunstnere, Gustav Vigeland bodde, og Frognerparken, som er berømt for sine vakre naturområder og landets største samling av roser. Dessuten er mange av Oslos hovedseverdigheter innen lett gangavstand. Dette inkluderer Nasjonalbiblioteket, det nye Nasjonalmuseet, Oslo Rådhus, Akershus slott, sentrum og nabolag som Tjuvholmen og Aker Brygge brygge.

Les mer
Opplevelser i sentrum

Sentrum

Utforsk dette nabolaget

Bare en kort spasertur fra Bjørvika og fjorden i øst og de grønne gatene på Frogner i vest, er Oslo sentrum et livlig knutepunkt for butikker, restauranter og barer. Forankret ved Karl Johans gate, hovedveien som strekker seg fra sentralstasjonen til det kongelige slott, finner du noen av byens mest kjente bygninger, inkludert Akershus Festning, Rådhuset og Stortinget.

Les mer