Nabolag i Oslo 2

Try Before You Buy

Livets Dans 17

Prøv før du Kjøper!

For mange av oss representerer kjøp av bolig en av livets største investeringer. Så hvorfor kjøpe bolig uten å vite hvordan det er å bo der.
Konseptet er enkelt: nå har du mulighet til å teste din fremtidige bolig på samme måte som du prøvekjører en bil. Ta deg god tid til å oppleve hvordan det føles å være hjemme. Sjekk forhold som lys, lyd og omgivelser!
Ditt "Try before you buy" boligkjøp vil kunne sikre din fremtidig trivsel. Det er hva A-One handler om - at du har det bra der du bor.

Livets Dans 23

Eksklusivitet

Disse boligene fremstår som helt nye og ingen har bodd i disse over lengre tid tidligere. Og det beste? De står klare for deg nå og er luksuriøst møblert.

De fleste av disse boligene vil du finne presentert kun hos A-One og Nordvik Bolig. Du finner de ikke på Finn.no og det er ingen budrunder involvert. Her er eierne nøye med å sørge for at du får et godt kjøp.

Bli en vert

Konseptet

Prøv-før-du-kjøper:
- Det er ingen forpliktelser utover selve bookingen
- Enkel booking gjøres gjennom vår portal.
- Månedsleie avtales direkte med oss.
- Vi opererer med faste priser på salg av boligen.
- Beløpet for prøve-perioden trekkes fra kjøpesummen.
- Vi samarbeider med Nordvik Bolig for en trygg kjøpsprosess.

Tjenesten

Vi organiserer overnattingen på samme måte som våre andre bookinger, og vi legger stor vekt på å sikre en behagelig opplevelse. Du kan bo hos oss fra så lite som to dager opp til to måneder.

Nå har du mulighet til å teste din bolig før du kjøper den. På denne måten kan du unngå kostbare feil hvis du oppdager at boligen ikke passer for deg. Finner du derimot ut at dette er drømmeboligen, er du allerede i gang med å skape ditt nye hjem.