Kulinariske opplevelser i sentrum 8

Kulinariske opplevelser i sentrum

Opplev utvalgte restauranter og barer i sentrum av Oslo.

Kulinariske opplevelser i sentrum 1Kulinariske opplevelser i sentrum 2Kulinariske opplevelser i sentrum 1

Restauranter i sentrum

Mon Oncle

The talk of town, Mon Oncle er det siste tilbudet fra kokken Esben Holmboe-Bang. En fransk "bistro" hvor menyen består av dekadente retter inkludert kamskjell stekt i smør og honning, vol au vent med søtbrød og biff a la 'Wellington' med kremet sopp og konjakksaus. Et stemningsfullt lokale med luksuriøst interiør og lekre detaljer. Her må du belage deg på å bestille bord god tid i forveien.

Book bord
Kulinariske opplevelser i sentrum 3Kulinariske opplevelser i sentrum 4Kulinariske opplevelser i sentrum 3

Restauranter i sentrum

Restaurant Rest

Restaurant Rest er en banebrytende restaurant med et "waste not want not"-mantra. Restauranten bruker rester eller ufullkomne ingredienser som ellers ville blitt kastet for å lage en oppfinnsom smaksmeny med retter som "en skjev gulrot" - syltet i gulrotjuice, grillet og servert med gulrotkrem og dashi.

Book bord
Kulinariske opplevelser i sentrum 5Kulinariske opplevelser i sentrum 6Kulinariske opplevelser i sentrum 5

Restauranter i sentrum

Katla

Etter suksessen til den nå lukkede Pjoltetgeist, er Katla det nye tilbudet fra den islandske kokken Atli Mar Yngvason. Med fokus på en åpen grill, henter restauranten inspirasjon fra kokkens reiser rundt i Korea, Thailand og Mexico, men med nordiske råvarer. Reserver en plass til den åtte-retters smaksmenyen, eller kom innom for en smak av à la carte-menyen og en margarita eller to.

Book bord
Kulinariske opplevelser i sentrum 7Kulinariske opplevelser i sentrum 8Kulinariske opplevelser i sentrum 7

Restauranter i sentrum

Happolati

Det diskrete asiatiske og skandinaviske interiøret til Happolati strekker seg til maten, som består av en uformell smaksmeny inspirert av asiatisk gatemat med norske råvarer. Forvent retter som kamskjell med yuzu og fennikel, beinmarg og østers toppet med sprø tempura, og deilig krydrede wontons.

Book bord
Kulinariske opplevelser i sentrum 11Kulinariske opplevelser i sentrum 12Kulinariske opplevelser i sentrum 11

Cocktailbar

*ISM

Denne prisbelønte baren er kalt *ISM for å la bartenderne stadig endre meny og tema på cocktailene som har endelser på ISM ( humanism, feminism, imperialism). Chris Grøtvedt (tidligere The Thief Bar) serverer kreative cocktailer kombinert med pulserende musikk. Interiøret er lekent og stemningsfullt med en laiback feeling.

Kulinariske opplevelser i sentrum 10Kulinariske opplevelser i sentrum 9Kulinariske opplevelser i sentrum 10

Cocktailbar

Svanen

Innlosjert i et tidligere apotek fra 1896, med sine originale detaljer av marmorsøyler og takmalerier fungerer Svanens verneverdige interiør som et stemningsfullt bakteppe for menyen bestående av forhøyede klassiske cocktailer som watermelon highball, laget med Torres 10 brandy , varm jasmin-te og riesling.

Oppdag våre opplevelser i sentrum

Opplevelser i sentrum