Kulinariske opplevelser i sentrum 8

Kulinariske opplevelser i Bjørvika

A-One sine anbefalinger av restauranter og barer i nabolaget.

Kulinariske opplevelser i Bjørvika 1

Restauranter i Bjørvika

Våghals

Vaaghals ligger i første etasje i en av Barcode-bygningene, og er en moderne skandinavisk restaurant med et åpent kjøkken som serverer en meny basert på tradisjonelle norske metoder, men med en vri. Designet for å dele, forvent retter som vafler med sopp og tyttebær; grillet kål med ferskostdressing, barbecuesaus og bygg; og utmerket tørrlagret biff, kombinert med en omfattende vinliste.

Book bord
Kulinariske opplevelser i Bjørvika 2

Restauranter i Bjørvika

Brasserie Rivoli

En moderne nabolagsbistro, Brasserie Rivoli, eies og drives av kokken Kari Innerå, som serverer en meny med klassiske franske retter sammen med ferske skalldyr og grillet tørket fisk, basert på en av Norges eldste mattradisjoner. Ved å bruke bærekraftige, lokale råvarer fra småskalaprodusenter, kan du forvente favoritter som bifftartar, bouillabaisse og moules frites.

Book bord
Kulinariske opplevelser i Bjørvika 28

Restauranter i Bjørvika

Nodee Barcode

Nodee Barcode er en av nabolagets originale restauranter og er fortsatt en av de mest populære restaurantene i området. Menyen her fokuserer på Szechuan og kantonesisk mat som hjemmelaget dim sum og wok-stekte favoritter som pang pang-biff med varm bønne chilisaus. I 13. og 14. etasje i bygget ligger Nodee Sky, hvor du kan nyte et glass vin sammen med en meny med moderne japansk mat med panoramautsikt over Oslo.

Book bord
Kulinariske opplevelser i Bjørvika 16

Restauranter i Bjørvika

Feniqia

Denne uformelle libanesiske restauranten er en nyåpnet restaurant i nabolaget, og har raskt blitt en lokal favoritt takket være sin autentiske og smakfulle meny med retter som kullgrillet kjøtt som passer perfekt til det omfattende varme og kalde mezze-tilbudet som inkluderer favoritter fra grillet halloumi-ost til baba ghanouj.

Book bord
Kulinariske opplevelser i Bjørvika 13

Barer i Bjørvika

Pier 42

Et av Oslos hippeste hoteller, Amerikalinjen, holder til i det tidligere hovedkvarteret til cruiserederiet som fraktet nordmenn til Amerika på begynnelsen av 1900-tallet. Pier 42 - oppkalt etter den ikoniske Pier 42 i New York hvor passasjerene først gikk av etter å ha krysset havet. Pier 42 er hjem til verdens beste bartender Adrian Michalcik som serverer en meny med klassiske cocktailer fra USAs storhetstid, med en vri.

Book bord
Kulinariske opplevelser i Bjørvika 14

Barer i Bjørvika

Hammerhai

Etter suksessen til den populære baren Angst, er Hammerhai det siste tilbudet fra den lokale barmaestroen Misgina Ghebremeskel. Her handler det om fargene og livlig interiør som gir en dynamisk bakgrunn for en drinkmeny som består av kaffe om dagen og deilige cocktailer og musikk om natten.

Les mer
Kulinariske opplevelser i Bjørvika 18

Barer i Bjørvika

Vin Bjørvika

En skjult perle i det åpne. Her finner du over 100 viner på glass, tusenvis av viner på flaske og enkle matretter som ost og skinke, pate og hummersuppe mm. tilpasset vinene. Dette stedet er like hyggelig på vinteren som om sommeren.

Les mer

Oppdag våre opplevelser i Bjørvika

Les mer