Opplevelser i Bjørvika

Opplevelser i Bjørvika

Opplevelser i Bjørvika 1

Opplevelser

Munch Museet

Dedikert til Edvard Munchs liv og verk, har dette nyåpnede 13-etasjes museet langs Oslos vannkant verdens største samling av den norske kunstneren. I første etasje finner du en hyggelig deli og kafé som serverer sandwicher, bakverk og småretter. I 12 etasje finner du den europeiske bistroen Tolvte og helt på toppen ligger cocktailbaren Kranen. Her kan du nyte panoramautsikten over Bjørvika og Oslofjorden.

Opplevelser i Bjørvika 3

Opplevelser

Deichmanske bibliotek

Like overfor det ikoniske operahuset finner du flaggskipet til Deichman, Oslos første og eldste folkebibliotekkonsern, som har 22 avdelinger over hele byen. Ved siden av den omfattende boksamlingen finnes en kino, medieverksteder, spillsoner, salonger og en restaurant med utendørsterrasse.

Opplevelser i Bjørvika 4

Opplevelser

Den Norske Opera & Ballett

Formelt kjent som Den Norske Opera og Ballett, er denne slående bygningen tegnet av det verdensberømte arkitektkontoret, Snøhetta. Denne slående marmorbygningen ser ut til å flyte på vannet i Oslofjorden som en isbre, og inviterer besøkende til å gå på sitt kantede tak, hvor du kan nyte panoramautsikten over fjorden.

Opplevelser i Bjørvika 5

Opplevelser

Ekeberg Skulpturpark

En kort 10-minutters trikketur unna Bjørvika finner du Ekeberg Skulpturpark. Dette er en 25,5 mål stor nasjonalpark med 31 skulpturer av internasjonalt anerkjente kunstnere som Louise Bourgeois, James Turrell, Dan Graham, Sarah Lucas, Damien Hirst og Roni Horn. Nyt grønne omgivelser og kunst i kombinasjon.

Oppdag kulinariske opplevelser i Bjørvika

Les mer